Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonsink Aquaservice zoekt winkelmedewerker

Geplaatst op: 15 juni 2022

(Adv.) Ben jij een aanpakker en direct beschikbaar tot september? Dan zoeken we jou! Bij Aquaservice weten we alles van het verkopen van watersportartikelen en het onderhouden en repareren van plezierjachten. In de zomer is het bij ons topdrukte! In deze periode kunnen we in onze winkel wel wat ondersteuning gebruiken. Het watersportseizoen is al begonnen en daarom zijn we per direct op zoek naar iemand die 32-40 uur beschikbaar is en bij voorkeur uit Zwartewaterland komt.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit klanten en leveranciers te woord staan aan de balie in de winkel, het verkopen van de producten en het afrekenen van de producten. Jouw doel is een tevreden klant die graag bij ons terugkomt!

Dus ben jij 16 jaar of ouder? Wacht dan niet af, maar grijp je kans! Bel 085 023 95 50 of mail vandaag nog naar info@aquaservice.nl voor meer informatie. Je kan vragen naar Jeroen Heida of Jacqueline Moorman.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500