Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn viert 70e verjaardag

Geplaatst op: 15 juni 2022

(Ingezonden) Leden, oud leden, familie, trainers kortom alle vrienden van Ruutvoorn zijn van harte welkom om de 70e verjaardag van de Ruutvoorn mee te vieren.

De jeugd word al om 19.30 uur verwacht, voor een spannende Ruutvoorn Bingo. Met natuurlijk kans op mooie prijzen. Vanaf 20.30 uur verwachten we iedereen met een kloppend Ruutvoorn hart in de kantine van de Overtoom. Oud leden, leden, ouders echt alle vrienden van Ruutvoorn die we in deze 70 jaren hebben verzameld zijn welkom voor een gezellige avond.

Zodra we de koffie met taart op hebben, gaan we strijden voor de  gouden 70JaarRuutvoorn Trofee! De presentatie van deze spannende quiz is in handen van onze eigen Ruutvoorn showmasters Corine en Johan. Algemene vragen, muziekfragmenten en natuurlijk volleybal vragen komen voorbij voor jong en oud. Dus lees je nog even goed in, en bereid je goed voor. Want deze unieke Ruutvoorn trofee is maar een keer te winnen!

Wanneer het winnende team bekend is, gaan we toosten op het 70 jarig jubileum, en gaan we samen het feestje vieren.
Onder het genot van een hapje, drankje en een muziekje. Natuurlijk kunnen er verzoeknummers ingediend worden.

In de hal van de Overtoom, kun je nog samen op de foto in Ruutvoorn stijl, met een Ruutvoorn shirt of ballentas in de hand maak je altijd een sportieve indruk. Deze foto’s zien we natuurlijk graag  voorbij komen op insta. De voorbereidingen zijn ondertussen al in volle gang, we hopen alle vrienden van Ruutvoorn vrijdag te ontmoeten!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500