Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actie voor MBUMA-zending

Geplaatst op: 17 september 2022

Deze maand houdt de MBUMA-zending een actie in Genemuiden middels de verkoop van ondermeer snert, sappen, oliebollen en gebak. Bestellen kan tot en met 19 september, waarna de producten 1 oktober afgehaald kunnen worden in de Bethelkerk.

De Mbuma zending gaat uit van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland, de Gereformeerde Gemeenten in Nederland en de Hersteld Hervormde Kerk en ondersteunt de zending van de Free Presbyterian Church of Scotland in Zimbabwe. Naast geestelijk zendingswerk richt de organisatie zich ook op medische ondersteuning. Voor meer informatie en de bestellijst, klik hier: Mbuma bestellijst 2022

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500