Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Thema-avond over geweld in de Bijbel bij ‘Hart voor Hem’

Geplaatst op: 8 oktober 2022

Krijgsmachtpredikant ds. P van Duijvenbode is vrijdag 21 oktober te gast bij ‘Hart voor Hem’. Tijdens deze avond voor mannen is het thema ‘Geweld en de Bijbel’. De bonder zal dieper ingaan op oorlogen in de Bijbel met de situatie van Oekraïne in het achterhoofd.

Belangstellenden zijn na opgave vanaf 19:30 uur welkom in ‘de Havenstaete’ Prinses Julianastraat 3.

‘Hart voor Hem’ is een christelijke mannenbeweging die inspirerende activiteiten in een ongedwongen setting organiseert om mannen handvatten en inspiratie te geven om dichter bij het hart van de Heere te komen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500