Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Van Mij Voor Jou’ voor het eerst open met Biestemerk

Geplaatst op: 17 oktober 2022

Na ruim twee weken kleding te hebben ingezameld, opent ‘Van Mij Voor Jou’ op Biestemerk-dinsdag de deuren. “Er is de afgelopen weken veel binnengekomen en er is hard gewerkt om alle bijkomende zaken te regelen”, vertellen de drie dames die het initiatief namen voor de zaak. 

‘Van Mij Voor Jou’ is niet nieuw. Eerder was dit onderdeel van bloembinderij Vivaldi. Nu wordt het nieuw leven ingeblazen bij kledingwinkel Kenza aan de Langestraat. Eigenaresse Angie had nog ruimte over en zo gingen Anneke van Dijk en dochter Sofieke samen met Angie aan de slag.

Het idee is dat mensen tweedehands (merk)kleding, tasjes en accessoires kunnen verkopen in de zaak. Anneke legt uit hoe dat in z’n werk gaat: “Je komt hier en brengt maximaal 10 stuks schone kleding binnen. We doen aan grote kindermaten en volwassenkleding. Vervolgens hangen wij er een prijskaartje aan en zorgen we voor de verdere promotie via sociale media. We hangen het drie maanden in de zaak en als iets wordt verkocht ontvang je 50 procent van de verkoopprijs. Het is de bedoeling dat je af en toe zelf langskomt om te kijken of je spullen verkocht zijn zodat je jezelf kan laten uitbetalen.”

Inmiddels hangt de zaak dus vol kleding en kunnen liefhebbers vanaf dinsdag snuffelen tussen het aanbod. “Er is erg veel binnengekomen, zowel voor dames als heren. Leuk om te noemen is ook dat we veel accessoires hebben binnengekregen, zoals tassen en schoenen”, zegt Sofieke, die de social media kanalen van het nieuwe zaakje onderhoudt.

Inleveren kan morgen overigens ook. Doe dit in een stevige tas met daarin een briefje voorzien van telefoonnummer en naam.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500