Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

(Suiker)hart voor Sportclub

Geplaatst op: 15 november 2022

De jeugd van SC Genemuiden houdt ook dit jaar een suikerhartenactie. Van 16 tot en met 23 november komen de jeugdelftallen langs de deur om de bestellingen op te nemen. Liefhebbers kunnen kiezen uit een overheerlijk groot opgespoten hart, een lekker stuk opgespoten suuker of 6 losse stukjes in een doos.

Op donderdagavond 1 december en vrijdag 2 december worden de bestellingen rondgebracht. Mooi op tijd voor een heerlijke traktatie op pakjesavond. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw materiaal voor de jeugdafdeling van SC Genemuiden.

Voor degenen die niet thuis zijn tijdens het rondlopen is er ook een digitale mogelijkheid om te bestellen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500