Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beeldmateriaal gezocht van ‘Ons Genoegen’

Geplaatst op: 13 januari 2023

Eind april is het precies honderd jaar geleden dat de muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ werd opgericht. In diezelfde periode is het 25 jaar geleden dat hij weer werd opgeheven.

Op 21 april (noteer de datum vast!) organiseert SCEG daarom, in samenwerking met een aantal oud-leden van het korps, een publieksavond die in het teken zal staan van het voormalige fanfarekorps en de drumband.

Jannie Bakker wil namens de SCEG dan ook een oproep doen: “Het oude archief biedt veel officiële informatie, maar de commissie is ook op zoek naar beeldmateriaal en verhalen over Ons Genoegen: foto’s en filmpjes, misschien ooit gemaakt van een optocht of optreden, serieuze of grappige verhalen of voorvallen, alles is welkom. Wanneer u over dergelijk materiaal beschikt, kunt u dat mailen naar: OnsGenoegenGenemuiden@gmail.com. Of neem contact op met Henk Klasen, tel. 06-10777814 of Piet Bonthuis 06-55832560. Bij voorbaat dank.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500