Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winter’s Oliehandel blijft vertrouwde adres voor gas, smeermiddelen en diesel

Geplaatst op: 28 maart 2023

(Adv.) In tegenstelling tot eerder gemeld bericht zal Winter’s Oliehandel Genemuiden ook in de toekomst, uw vertrouwende adres blijven voor levering van heftruck / propaan gasflessen / smeermiddelen en diesel.

Winter’s Oliehandel is sinds 1957 actief met het verkopen van motorbrandstoffen, smeermiddelen en vloeibare gassen voor de automotive industrie, de metaalindustrie, de bouwsector, de transportsector (heftrucks) en de landbouwsector.

Wij zullen bij u de vertrouwde 12 kg heftruck / propaan gasflessen, Total / Agros smeermiddelen en diesel blijven leveren, zoals u van ons gewend bent. Winter’s Oliehandel B.V. blijft ook het verkooppunt van Linde Gas Benelux. Linde produceert en levert voor ons de industriële gassen, gasmengsels en koudemiddelen

Daarnaast blijft ons verkooppunt voor het afhalen van de verschillende producten, van maandag tot en met vrijdag gewoon geopend. De bedrijfsactiviteiten van Winter’s Olie zullen gewoon vanuit de bestaande vestiging aan de  Kokosstraat 8 te Genemuiden worden voortgezet.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500