Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Feestelijke eind-drive Sluziger Bridge Club

Geplaatst op: 21 april 2023

Foto: Henk Kuik

Donderdagavond vond de jaarlijkse drive plaats, ter afsluiting van het bridgeseizoen 2022-2023. Aan de drive namen 16 paren deel, waaronder drie gastspelers. Aan het begin van de avond onthulde voorzitter Geert Doosje dat de bestaande wisselbekers geen ruimte meer boden voor vermelding van de winnaars. Het bestuur heeft ingestemd met de aanschaf van een nieuwe wisselbokaal, die door Oudestad Invest BV ter beschikking is geteld.

De gezellige einddrive, waarbij traditioneel hapjes werden aangeboden door Hotel Zwartewater -de vaste speel-locatie- kende een verrassende winnaar. Het echtpaar Anneke en Gerrit Makkinga. Aan het slot van de avond werden door de onlangs aangetreden voorzitter een aantal mensen in de bloemetjes gezet.

Allereerst ontving Lineke Strating, die de regie voert over de bridgeavonden en daarmee bergen werk verzette, een mooi boeket en vervolgens werden Sien de Goede, secretaris en Willie Bremer penningmeester ook van een bloemetje voorzien door de sponsor, voor hun ijver en inzet bij de herstart van de club in de post-covid periode. Ook ontving de webbeheerder Bart Peerbolte een bloemetje.

Tot slot werd het paar, dat over de gehele competitie gemiddeld de beste resultaten behaald had, naar voren geroepen. Dit was het bridge-paar Hans Henkes en Kees Kloosterman. Zij werden gehuldigd met een fraai boeket en de voorzitter overhandigde hen de nieuwe kampioensbokaal. Van deze gelegenheid werd ook gebruik gemaakt, om de start van een wervingscampagne voor nieuwe leden en cursisten te starten, aan te kondigen.

Afgelopen seizoen waren er diverse aanmeldingen om deel te nemen aan een cursus, maar er blek geen match te vinden voor tijdstip en beschikbaarheid van een opleider.

Graag roept de club mensen op zich aan te melden voor een cursus, te starten direct na de zomer. We gaan er dan vanuit, dat de cursus in de avonduren kan plaatsvinden, om ook werkenden de mogelijkheid te bieden om deel te nemen. Aanmelden kan via de secretaris Sien de Goede via e-mail sien.de.goede@gmail.com of via 06-55736136.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500