Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrienden van Oud Genemuiden hopen op veel luiemottes

Geplaatst op: 21 april 2023

Stichting Vrienden van Oud Genemuiden ziet hopelijk komende week veel jongeren door de velden rondom Genemuiden struinen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met Luiemotte. Het is nu de tijd om te zoeken naar mooie veldbloemen en om een echte Luiemotte te maken.

Op 1 mei trekken traditiegetrouw groepjes jonge lawaaimakers door de straten van Genemuiden. Ze maken de inwoners wakker met het bekende lied en dragen een Luiemotte mee. Ook dit jaar verwacht de Stichting Vrienden van Oud Genemuiden weer een aantal deelnemers. Zij kunnen op de website www.oudgenemuiden.nl precies zien waaraan een Luiemotte moet voldoen. En dat is minder dan veel mensen denken. Tijd genoeg dus om alsnog aan de slag te gaan!

Op de ochtend van 1 mei mogen de Luiemottes vanaf 7.00 uur vrij door Genemuiden trekken. Ze moeten zich om half 8 melden bij de controlepost bij tandarts Rooker aan de Pr. Irenestraat. Rond kwart voor 8 uur verzamelen de Luiemottes zich op de Kaai, vóór ’t Olde Staduus.

’s Avonds 7 uur verzamelen de Luiemottes zich bij het Historisch Centrum Genemuiden.  Verwacht wordt dat de deelnemers hierna met hun Luiemotte een rondgang maken door De Meente.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500