Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koffiemiddagen in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 24 april 2023

(Ingezonden) Al is het weer niet altijd uitbundig mooi en komt de zon ons niet dagelijks verwennen met haar stralen. We gaan weer beginnen met het koffie drinken in t Olde Staduus. U bent welkom op de dinsdagmiddag tussen 15.00 – 17.00 uur om een kopje koffie bij ons te komen drinken.

Op de eerste verdieping staat de koffie klaar. U kunt genieten van een prachtig uitzicht. Bovendien een mooie gelegenheid om de expositie “Ongekend Talent” te bewonderen. Een rondje bibliotheek behoort tot de mogelijkheid. Leuke presentjes te kopen in t winkeltien. En begint u uw middagje uit met een bezoekje aan de MARKT dan bent u verzekerd van een prachtig uitje op de dinsdagmiddag, een mooie start van de week. Een leuk en gezellig uurtje om samen vrienden en vriendinnen te ontmoeten en gezellig met elkaar te babbelen. Wij hebben er veel zin in, bent u ook van de partij ?

Uw gastvrouw namens t Olde Staduus is mevrouw Thea van der Sluis. Voor informatie kunt u bellen met 038 8200346 b.g.g. 06 22037035

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500