Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dader(s) die Staduus lieten onderlopen vermoedelijk gefilmd

Geplaatst op: 1 mei 2023

De kans is groot dat de dader(s) die afgelopen weekend de kelder van ’t Olde Staduus blank hebben gezet op beeld staan. Wijkagent Jochem Schreurs hoopt dat de beelden van de bewakingscamera in de omgeving het voorval hebben vastgelegd. De beelden zijn inmiddels ontvangen en de politie gaat aan de slag met het uitpluizen hiervan.

Het meeste water is inmiddels uit de kelder gepompt, maar de vloer is nog erg vochtig. De schade loopt op in de duizenden euro’s. De daders mogen zich zelf melden, maar ook mensen met tips mogen de politie bellen via 0900 8844.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500