Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hilbért Steen Redeker vertelt tijdens Jeugdkerk

Geplaatst op: 16 mei 2023

Aanstaande zondag 21 mei is er weer Jeugdkerk! Het is in de kerkzaal van de Gereformeerde Kerk Genemuiden en het begint om 19.00 uur. Hilbért Steen Redeker zal spreken over het thema ‘Jij mag kiezen!’.

In de Bijbel lezen we veel over keuzes maken. In het geval met Abraham en Lot, in het geval van Mozes en het volk Israël in het geval van Gideon, maar ook de discipelen. Op het moment dat Jezus tegen Petrus en zijn broer zegt: Kom en volg mij, hebben de broers een keuze. Zij kozen er voor om Jezus te volgen. Hilbert zal vertellen welke keuzes hij heeft gehad en hoe God daar telkens een rol in speelde. Muzikale medewerking zal worden verleend door de band Dedicated to God.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500