Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranjevereniging hoopt op nieuwe wagenbouwgroepen

Geplaatst op: 16 mei 2023

Kindcentrum Ichthus is er vandoor gegaan met de publieksprijs van de optocht. Dat bleek dinsdagavond in d’Overtoom. De Biestemerk-wagen, die zich kenmerkte door de oliebollenkraam, behaalde 102 stemmen van het publiek. Pieter Konijn van de Calvijnschool had volgens de toeschouwers langs de kant de één-na-mooiste creatie, gevolgd door de gerecyclede wagen van De Vogelaar.

De Oranjevereniging maakt zich echter wel druk over het gat dat ontstaat door het wegvallen van de Maarten Lutherschool. De klassen zorgden namelijk voor twee wagens maar door een fusie worden de drie Hervormde scholen teruggebracht tot twee kindcentra. Het bestuur hoopt dan ook dat vriendengroepen of buurten zich geroepen voelen om met een creatie aan de start te verschijnen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500