Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Qmusic The Party aan de Randweg

Geplaatst op: 30 mei 2023

(Ingezonden) Houd je van de beste hits uit de Top 40 en de allerfoutste muziek uit het populaire Foute Uur van de beste Qmusic DJ’s? Die hoor je op 2 juni aanstaande in de grote feesttent aan de Randweg-Oost in Genemuiden.

“Want wij hebben niemand minder dan Q-music the Party weten vast te leggen om er een grandioos feest van te maken tijdens het Brommersprint tentfeest – the last edition. Maar het kan dan het laatste jaar zijn. Dit laten wij, zoals u heeft kunnen lezen, niet ongemerkt aan ons voorbijgaan. Wij gaan onze schouders er nog één jaar flink onder zetten om met alle betrokken vrijwilligers er een gezellig en waar spektakel van te maken en om de twee goede doelen De Pieperhoeve en Ons Zwemuurtje hopelijk een mooi bedrag te kunnen overhandigen”, aldus mede-organisator Henrik Slot.

Tent geopend vanaf 20:00 uur. Entree is vijf euro. (Pinnen is mogelijk)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500