Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw Tweede prijs ‘Pand van het jaar 2022’ verkiezing

Geplaatst op: 5 juni 2023

(Adv.) Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte uit Grafhorst en Oldebroek heeft dit jaar opnieuw de tweede prijs gewonnen bij de ‘Pand van het jaar 2022′ verkiezing. Het team is ontzettend trots dat zij weer met een tweede prijs zijn bekroond.

Uitslag bekendgemaakt door Vakfederatie Rietdekkers

De uitslag van de verkiezing ‘Pand van het jaar 2022’ is bekendgemaakt door De Vakfederatie Rietdekkers, die jaarlijks deze verkiezing organiseert. De panden zijn ingestuurd door rietdekkersbedrijven en varieerden van modern tot traditioneel. Collega rietdekkers konden hun stem uitbrengen op het mooiste project, waarbij er gekeken is naar vakmanschap, hoe het werk is gemaakt, de moeilijkheidsgraad en het pand zelf.

Karakteristieke Hattemse villa

Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte heeft de tweede prijs gewonnen met een bijzonder project in Hattem. Het gaat om een karakteristieke villa, voorzien van een nieuw rieten dak. Dirk van Raalte, eigenaar van het rietdekkersbedrijf, vertelt: “Bij dit nieuwe rieten dak hebben we een brandveilig en energiezuinig schroefdak aangebracht en het riet strak afgewerkt. We zijn trots op het resultaat en dankbaar voor alle stemmen die we van collega rietdekkers hebben ontvangen vanwege onze afwerking.” Ook de eigenaren van de villa zijn blij met het resultaat: “Ons nieuwe rieten dak ziet er heel goed en netjes uit. Een mooi dik pakket riet dat strak is afgewerkt bij de vele details en nisjes. We ontvangen veel positieve reacties uit onze omgeving.”

Over Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte

Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte bestaat sinds 1890 en is gevestigd in Grafhorst en Oldebroek. Het bedrijf maakt al meer dan 130 jaar rieten daken en is zes generaties lang overgedragen van vader op zoon. Het is ooit begonnen onder de naam Firma J. Kloosterman en Zn. Het bedrijf was toen gevestigd in Kamperzeedijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500