Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heutink & Heij stelt supportersbus naar Capelle beschikbaar

Geplaatst op: 7 juni 2023

Foto: Helmich Lubberts/Orange Pictures)

Na de mooie 3-1 winst dinsdagavond van SC Genemuiden op vv Capelle is de return op zaterdag 10 juni beslissend. Bij winst, gelijkspel of zelfs een klein verlies (1 doelpunt verschil) promoveert Sportclub naar de 3e divisie.

“Laten wij massaal achter Sportclub gaan staan en onze jongens steunen in de strijd”, zegt Cor Heutink. Heutink & Heij sponsort een touringcar om gezamenlijk naar Capelle af te reizen. De bus vertrekt om 11.30 uur vanaf Sportpark De Wetering.

Reis je met ons mee? Geef je dan op bij Cor Heutink via cor@heutinkenheij.nl – Vol is vol

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500