Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bart Knap en Aart van Dijk klaar voor reis richting Oekraïne

Geplaatst op: 8 juni 2023

Hij is sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne al zeven keer heen-en-weer gereisd: Aart van Dijk uit Genemuiden. De pensionado hoopt maandag weer te vertrekken met hulpgoederen in de nieuw-bestickerde bus. Dit keer gaat Bart Knap met hem mee naar Novohgrad Volinsky.

Het duo is van plan om 100 voedselpakketten naar Oekraïne te brengen. Die werden de afgelopen periode voor 20,00 euro gekocht en achtergelaten worden bij AH Knap en de Boni in Genemuiden. “We leveren ze persoonlijk af in het dagcentrum waar kinderen worden opgevangen”, vult Aart aan.

De reden dat hij al 7 keer naar het land is afgereisd, is de mentaliteit van de mensen aldaar. “Het zijn hele vriendelijke en nederige mensen. Wij kunnen veel van hen leren, ook hoe ze het geloof beleven”, besluit Van Dijk. “We zijn de inwoners van Genemuiden en IJsselmuiden heel dankbaar voor alle steun.”

Wie wil ondersteunen, kan contact opnemen met hem via: avd_51@hotmail.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500