Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Buurthuiskamer ’t Kruispunt sluit deuren

Geplaatst op: 8 juni 2023

Leger des Heils sluit op vrijdag 16 juni de deuren van buurthuiskamer ’t Kruispunt in Genemuiden. Van 14.00 tot 16.00 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen tijdens een inloopmoment in het gebouw aan de Nieuwstraat 35 in Genemuiden.

“Met dankbaarheid kijken we terug op de tijd waarin we de gelegenheid hebben gekregen om deze plek op te starten”, aldus Willie Rouw, pionier bij het Leger des Heils in Genemuiden. Er zijn mooie ontwikkelingen geweest, zoals het samen eten, het kinderwerk en het handwerken. Helaas is de groei van het aantal bezoekers de afgelopen tijd gestagneerd. Het Leger des Heils ziet geen mogelijkheden meer om deze locatie financieel gezond te houden. Daarom is het tijd om afscheid te nemen van deze locatie.

Voor de bezoekers van de buurthuiskamer met de tweedehandskledingwinkel en de geloofsontmoeting op zondag zal het wennen zijn dat de locatie straks gesloten is. Wie wil is vrijdag 16 juni van harte welkom op de Nieuwstraat 35 in Genemuiden tijdens het afscheidsmoment. In de ochtend is de tweedehandskledingwinkel en de inloop nog gewoon geopend. Voor de bezoekers van de geloofsontmoeting en de buurthuiskamer is het na dit afscheid mogelijk de locatie van het Leger des Heils in Kampen te bezoeken, aan de Boven Nieuwstraat 33-35 in Kampen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500