Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VENO 10 wint 9e editie Weteringtoernooi

Geplaatst op: 12 juni 2023

De negende editie van het Weteringtoernooi is afgelopen zaterdag gewonnen door het tiende elftal van VENO. In een bloedstollende finale wisten de mannen uit Vollenhove hun opponenten van Sc Genemuiden 4 uiteindelijk met 1-0 te verschalken en konden zich laven aan het felbegeerde gouden kratje bier.

In de 7vs7 competitie ging team ‘Joost mag het weten’ uiteindelijk aan de haal met de titel. Jacco Hoekman werd unaniem verkozen tot keeper van het toernooi, terwijl Danny Harsevoort van VENO 10 werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag. “Het was een fantastisch toernooi. Het weer was heerlijk, misschien zelfs iets te heerlijk. Maar de deelnemers hebben zich er goed op voorbereid en hebben gedurende de dag genoeg gegeten en gedronken. Ook qua blessures bleef het bij wat standaard onoverkomelijkheden, zoals wat hamstrings die weigerden mee te werken.”

Het feestje na afloop werd door de promotie van het eerste elftal van Sportclub Genemuiden naar de derde divisie een soort Weteringtoernooi XXL, waarbij het feest door ging tot in de kleine uurtjes. “Alles viel prachtig samen. Hulde aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. We kijken nu al uit naar de volgende editie.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500