Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lutherschool komt doos met oude rapporten tegen tijdens opruimactie

Geplaatst op: 7 juli 2023

Een doos met oude rapporten heeft jarenlang lopen te verstoffen op de Maarten Lutherschool. Onlangs werden ze ontdekt. De school hoopt de leerlingen van destijds alsnog blij te kunnen maken met hun cijferlijsten uit de vorige eeuw.

De Maarten Lutherschool fuseert volgend schooljaar met de twee andere hervormde scholen van Genemuiden. Daardoor raakt de huidige locatie van de Lutherschool buiten gebruik vanaf augustus. Reden genoeg om de school, middenin het centrum gelegen, grondig op te ruimen

Afgelopen week kwam daardoor een doos met oude documenten bovendrijven. Het blijkt te gaan om rapporten van leerlingen die tussen 1942 en 1959 op de school hebben gezeten. Het personeel van de school wil belangstellenden graag de mogelijkheid geven om hun oude rapport op te komen halen. Dus wie in de eerdergenoemde jaren op de Lutherschool heeft gezeten, mag donderdag 13 juli tussen 09:30 en 13:30 uur langskomen aan de Burg. ten Veldestraat om te komen speuren tussen de oude documenten. Daarnaast liggen er ook oude foto’s ter inzage.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500