Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Presentatiegids binnenkort bij Sportclub-leden op de mat

Geplaatst op: 17 augustus 2023

Traditiegetrouw werd donderdagavond de nieuwe presentatiegids seizoen 23-24 van Sportclub Genemuiden aangeboden aan hoofdsponsor Breman Installatiegroep. Dat bedrijf werd vertegenwoordigd door Tiem Breman en Sijm van Lente en hadden het genoegen om wederom een uniek exemplaar in ontvangst te nemen met maar liefst 140 pagina’s.

Met mooie afwisselende redactionele verhalen en rijkelijk gevuld met advertenties zal ook de gids van dit jaar hoge ogen doen gooien. Uiteraard zullen wij weer gaan voor beste presentatiegids van het amateurvoetbal, een prijs die de afgelopen 10 jaar maar liefst 3 keer in de wacht werd gesleept. De rode draad in de gids en het nieuwe seizoen voor Sportclub Genemuiden is #harmonie.

Op 1 juli jl. ging het nieuwe 8-jarige contract in tussen hoofdsponsor Breman & Sportclub Genemuiden. Vorig jaar September werd de nieuwe unieke sponsordeal al wereldkundig gemaakt en getekend op de sponsordag gehouden op de Breman Academy in Zwolle. De installatiegroep is als Genemuider familiebedrijf onafgebroken hoofdsponsor sinds 2008, een samenwerking waar beide partijen trots op zijn.

Ook dit jaar was de regie weer in de handen van Helmich Lubberts welke met zijn mediateam samen met Comceptum mediamakers en drukkerij Zalsman weer een hoogstaand product hebben afgeleverd waarvoor onze dank.

De komende dagen zal de gids weer worden bezorgd bij leden en sponsoren van Sportclub Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500