Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Willem Jan Beens en Jan Rutger Voorhorst bespelen orgel

Geplaatst op: 17 augustus 2023

In de zomermaanden juli en augustus zijn er op zaterdagmiddagen vanaf 15:00 uur tot ongeveer 16:30 uur orgelbespelingen in de Grote Kerk te Genemuiden.

De bespelingen hebben een open karakter. Dus u kunt komen en gaan wanneer u dit wenst en de toegang is gratis. Willem Jan Beens en Jan Rutger Voorhorst gaan zaterdag 19 augustus herkenbare muziek en bekende stukken spelen die passen bij het karakter van het gebouw. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met het orgel dat de Kamper orgelbouwer Zwier van Dijk in 1885 na de grote stadsbrand realiseerde. Bezoekers mogen de speeltafel bezoeken tijdens de bespeling.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500