Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewust bewegen voor iedereen start 4 september bij Yogacentrum de Werkplaats

Geplaatst op: 30 augustus 2023

(Adv.) Ben je op zoek naar meer rust, ontspanning of een toegankelijke manier van beweging dan is yoga of bewust bewegen misschien iets voor jou.

Aan de Keppelstraat Hasselt biedt Yogacentrum de Werkplaats een fijne en rustige ruimte voor de inwoners van Zwartewaterland en omstreken. Het is een plek voor yoga en bewust bewegen. Voor iedereen die behoefte heeft aan een moment voor zichzelf, die willen werken aan kracht en doorstroming of misschien meer richting rust en ontspanning. Je wordt in de beweging naar een gezonder lichaam en gevoel van welzijn begeleid door gediplomeerd, gecertificeerd en ervaren yogadocent Mirjam Hassink-Zwaan. Centraal tijdens de lessen staan vitaliteit, zachtheid, bewustzijn, nuchterheid, aandacht en plezier!

Ieder mens heeft zijn eigen lichaamsbouw en zijn eigen wensen en behoeften, wanneer het gaat om lichamelijk en innerlijk bewegen. Bij ons in Yogacentrum de Werkplaats maken we gebruik van de verschillende stijlen van yoga, waardoor we goed aan kunnen sluiten bij de verschillende individuele behoeften. Zowel vanuit actieve bewegingen en krachtige houdingen, als rustige bewegingen en zachte houdingen in combinatie met mindfulness en ademwerk.

Je bent vanaf maandag 4 september a.s. van harte welkom om aan te sluiten in de les. Er is nog plek! Houd er rekening mee dat de lessen kunnen volstromen.

We geven op dit moment yogalessen op:

Maandag van 19.00 tot 20.00 uur Hatha Yogales
Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur Hatha Yogales
Woensdag van 9.00 tot 10.00 uur Flow Yogales
van 19.00 tot 20.00 uur Hatha Yogales
van 20.30 tot 21.30 uur Zachte Yogales

Er zijn ook mogelijkheden voor bedrijfsyoga, mindfulness -trainingen en privélessen. Alle informatie over Yogacentrum de Werkplaats, zoals lesrooster, tarieven en het aanmelden kun je vinden op www.yogacentrumdewerkplaats.nl. Voor vragen en aanmelden mag je ook mailen met Mirjam via yogacentrumdewerkplaats@gmail.com.

Je bent van harte welkom, tot gauw!

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500