Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Interesse in verkiezingen? Kom naar de bieb

Geplaatst op: 21 oktober 2023

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen verzorgen de Bibliotheek Zwartewaterland en ProDemos een verkiezingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die de politiek niet op de voet volgen, maar er wel graag meer over willen weten. In de Bibliotheek Genemuiden vindt de bijeenkomst plaats op dinsdag 31 oktober 2023, in de Bibliotheek Zwartsluis op maandag 6 november 2023, in beide gevallen van 19.00 tot 20.30 uur.

Iedereen heeft te maken met politiek. Maar er zijn mensen die geen vertrouwen hebben in de overheid of in hun eigen vermogen om invloed uit te oefenen. De Bibliotheek en ProDemos willen dat ook deze mensen het gevoel krijgen dat hun mening er mag zijn en dat je bijvoorbeeld niet gestudeerd hoeft te hebben om betrokken te zijn bij onze democratische rechtsstaat.

Wie aan de verkiezingsbijeenkomst wil deelnemen, kan zich aanmelden via de Bibliotheek Genemuiden, telefoon: 038-3855371 of de Bibliotheek Zwartsluis, telefoon: 038-3866555. Aanmelden via de website www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda is ook mogelijk. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Deze verkiezingsbijeenkomst werd eerder deze maand ook aangeboden in de Bibliotheek Hasselt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500