Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open huis bij kinderopvang Mathil

Geplaatst op: 25 november 2023

(Adv.) En dan eindelijk is het zover; een moment om een eerste keer rond te kijken op de nieuwe kinderopvanglocatie van Mathil in Genemuiden. Er is komende woensdag 29 november Open Huis bij de nieuwe kinderopvanglocatie van Mathil in Genemuiden tussen 16:00 en 18:00 uur. Een moment om een eerste keer rond te kijken.

Kom gezellig buurten om te zien hoe het eruit ziet en de sfeer te proeven. Ouders met kinderen en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Binnen het kinderdagverblijf wordt er gewerkt in twee groepen. Twee verticale groepen (geel en rood).
Kinderen van 0 tot en met 4 jaar worden in één groep opgevangen. Op groep geel kunnen maximaal 16 kinderen worden opgevangen. Op groep rood is er plek voor maximaal 12 kinderen.

Locatie: De Meente, Dorus Rijkerstraat 2, Genemuiden. Meer weten? klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500