Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Philadelphia tijdelijk in Lutherschool

Geplaatst op: 25 november 2023

(Ingezonden) Bij deze willen wij jullie laten weten dat er op onze locatie een grote verbouwing gaat plaatsvinden. Wij gaan tijdelijk onze huidige locatie verlaten. Vanaf 1 december zal de Maarten Luther School (Burgemeester ten Veldestraat 36A, Genemuiden) voor 3 maanden ons onderkomen zijn.

Tijdens de verbouwing wordt de kelder van ’t olde Staduus anders ingedeeld en krijgen wij een gloednieuwe keuken. In de periode dat wij in de Maarten Lutherschool zitten, hebben wij helaas niet de mogelijkheid om hapjes en taarten te maken. Medio maart hopen wij terug te verhuizen en gaan wij graag voor u aan de slag in onze nieuwe keuken! Wij houden jullie op de hoogte.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500