Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranje voetbalshirt erelid Harm van Dalfzen overgedragen aan Sportclub

Geplaatst op: 4 december 2023

Voorafgaand aan de wedstrijd Sportclub Genemuiden – HSC ’21, mocht voorzitter Luuk Drost uit handen van Janny van Dalfzen, echtgenoot van ons onlangs overleden erelid Harm van Dalfzen een door Harm gedragen voetbalshirt in ontvangst nemen.

Harm droeg dit oranje shirt (nummer 9), in het 1958 in het Nederlands amateurelftal, in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen België. In deze wedstrijd nam Harm maar liefst 2 doelpunten voor zijn rekening.

Sportclub Genemuiden is trots op het feit dat de familie dit prachtige voetbalshirt aan de club schenkt waar Harm zijn voetbalcarrière begon. Het zal dan ook een permanente plek krijgen binnen Sportclub Genemuiden waar het door iedereen kan worden bewonderd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500