Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Traditionele psalmzangavond met André Nieuwkoop

Geplaatst op: 8 januari 2024

(Adv.) D.V. zaterdag 20 januari vindt de traditionele psalmzangavond plaats in de Grote- of Stephanuskerk te Hasselt. Organist André Nieuwkoop begeleidt de samenzang met bovenstem en ds. M. van Kooten uit Elspeet heeft de algehele leiding. De avond begint om 19.30 uur, de deuren gaan om 18.45 uur open.

Psalmen zingen met het hele gezin, dat kan DV zaterdag 20 januari in Hasselt. André Nieuwkoop begeleidt de samenzang van de psalmen op het prachtige Rudolph Knol orgel en ds. M. van Kooten verzorgt de opening, meditatie en de sluiting.

Er wordt deze avond gecollecteerd voor de gehandicaptenzorg in Genemuiden. De reden dat we deze collecte bestemmen voor hen is omdat de gehandicaptenzorg met toenemende kosten te maken heeft. Helpt u mee? Van deze avond wordt een opname gemaakt; deze opname kunt u ten zijner tijd beluisteren via FamilyStream. Jong en oud, van harte welkom!

Bestel toegangskaarten via naarhetconcert.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500