Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Acro-seizoen uit de startblokken voor EGSV

Geplaatst op: 23 januari 2024

EGSV is weer gestart aan een nieuw acro-seizoen. Afgelopen zaterdag 20 januari mocht het duo bestaande uit Sophie Beens & Karlijn Breurkes de spits afbijten. Al vroeg gingen de meiden richting Ede waar de eerste plaatsingswedstrijd plaatsvond. Sophie & Karlijn draaiden een zeer nette oefening waarbij geen fouten werden gemaakt. Met een puntenscore van 21,690 resulteerde dit in een mooie derde plek. Hier mogen ze erg trots op zijn, gezien dit een geheel nieuw team is sinds dit seizoen. Zaterdag is het de beurt aan de rest van de teams van EGSV in Hardenberg.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500