Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond in Bethelkerk met ‘de Jonge Lofstem’

Geplaatst op: 10 februari 2024

In de Bethelkerk wordt zaterdag 10 februari een psalmzangavond gehouden. Thema van deze avond zal zijn: Tot Uw dienst en lof. Ds. A. de Groot heeft de algehele leiding. Medewerkenden zijn: Kinderkoor De Jonge Lofstem o.l.v. Elsemieke Grolleman.

De plaatselijke organist Jan Kloosterman begeleidt de samenzang. Hij zal ook met diverse musici enkele intermezzo’s geven. Al met al wordt er een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Ook is er op deze avond samenzang met de Genemuider bovenstem.

De avond begint om 19.15 uur, tijdens de zangavond zal er een collecte gehouden worden t.b.v. de aflossing van het kerkgebouw. Tevens zijn er in de hal enkele verkooptafels aanwezig met diverse waar. De organisatie wil bezoekers die per auto komen vriendelijk vragen om te parkeren aan de achterzijde van de kerk en de kleine parkeerplaats aan de voorzijde zoveel mogelijk vrij te houden voor mindervaliden. De toegang voor deze avond is vrij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500