Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spreekuur voor hulp bij energietoeslag aanvragen

Geplaatst op: 22 februari 2024

De gemeente organiseert een spreekuur voor inwoners die hulp willen bij het aanvragen van energietoeslag. Vooraf aanmelden is niet nodig, inwoners kunnen gewoon langs komen in de bibliotheken van Zwartsluis, Genemuiden en Hasselt.

Het spreekuur in Genemuiden wordt gehouden in de bibliotheek op dinsdag 5 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De energietoeslag is deze keer voor lage én middeninkomens. Eerder konden inwoners met een inkomen tot 120 procent van de bijstand energietoeslag krijgen. Deze keer ligt de grens bij 150 procent van de bijstand. De gemeente heeft hiervoor extra middelen vrijgemaakt. Meer informatie over energietoeslag staat op www.zwartewaterland.nl/energietoeslag

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500