Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verrassing en onvrede bij Dorpsraad Kamperzeedijk over definitief ontwerp N760

Geplaatst op: 2 april 2024

De Dorpsraad van Kamperzeedijk staat perplex na het ontvangen van een recente publicatie van de Provincie Overijssel, waarin wordt verklaard dat het ontwerp voor de N760 definitief is verklaard. Deze aankondiging komt als een verrassing voor de Dorpsraad, die nog volop in gesprek is over dit belangrijke infrastructuurproject.

De Dorpsraad benadrukt dat zij momenteel actief in gesprek is met verschillende belanghebbenden, waaronder de lokale bewoners, om een veilig ontwerp voor de N760 te realiseren. Het organiseren van inspraak van bewoners is een cruciale stap in dit proces, waarbij de stemmen en zorgen van de gemeenschap worden gehoord en meegenomen.

Bovendien heeft de Dorpsraad nauw contact met Statenleden om de zorgen omtrent de veiligheid van het ontwerp te bespreken en te adresseren. Deze gesprekken zijn van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de belangen van de inwoners van Kamperzeedijk adequaat worden vertegenwoordigd en gewaarborgd.

Hoewel de Dorpsraad in gesprek blijft met de projectorganisatie van de Provincie Overijssel, is de recente aankondiging van een definitief ontwerp een bron van onaangename verrassing. De Dorpsraad dringt aan op spoedige opheldering van de Provincie Overijssel omtrent deze kwestie, met het oog op transparantie en een constructieve voortgang van het project.

De Dorpsraad van Kamperzeedijk is vastbesloten om de belangen van de gemeenschap te behartigen en zal blijven streven naar een veilig en weloverwogen ontwerp voor de N760.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500