Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV actief bij Oost Nederlands Kampioenschap

Geplaatst op: 8 april 2024

(Ingezonden) Afgelopen zaterdag 6 april vond het Oost Nederlands Kampioenschap voor E-niveau plaats in Hellendoorn. Alle teams hebben hard getraind om een ticket te bemachtigen voor de halve finale. Met maar liefst 6 teams van EGSV gingen wij richting Hellendoorn.

De ochtend begonnen we met de zusjes Van Lente, Suze en Liz. Zij kwamen uit voor het E-jeugd niveau met maar liefst 22 deelnemers. Zij lieten met hun enthousiasme een super nette oefening zien die werd beloond met een 8e plek. Dit was net voldoende voor een plek in de halve finale!

Daarna was het de beurt aan de E-jeugd trio’s met maar liefst 20 deelnemers. Julia Busweiler, Ruby van Sas & Emma Visser beten de spits af met een super strakke oefening die met een hoge puntentotaal werd beloond en behaalde daarmee een mooie 2e plek! Het team bestaande uit Fayenn de Leeuw, Sterre Brouwer en Josephine Tuinman deden daar nog net een schepje bovenop en mochten de titel Oost Nederlands Kampioen in ontvangst nemen. Deze beide teams zijn ook door naar de halve finale.

In de tweede wedstrijdronde was het de beurt aan onze E-junior duo’s met 17 deelnemers. We begonnen met het team bestaande uit Sophie Beens & Karlijn Breurkes. Zij lieten een foutloze oefening zien en behaalde daarmee een mooie 12e plek. Daarna was het de beurt aan het duo Yara Faverey en Anne-Sophie van de Wetering. Helaas maakte zij een klein foutje wat ze op een 13e plek zette. Helaas was dit voor beide duo’s niet voldoende om door te mogen stromen naar de halve finale.

We sloten de dag af met het duo Mette Resokario en Stella de Wilde. Zij lieten de jury een vrolijke, nette oefening zien waarmee zij een bronzen plak én een plek in de halve finale mee naar huis mochten nemen.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag en zijn super trots op het harde werken van al onze teams! Zaterdag 13 april is het de beurt aan onze D-niveau teams in Vaassen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500