Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opgave geopend voor bedrijfsvolleybal

Geplaatst op: 15 april 2024

Evenals in vorige jaren, organiseert volleybalvereniging Ruutvoorn wederom het bedrijfsvolleybaltoernooi in sporthal d ‘Overtoom in Genemuiden. Op dinsdagavond 14 en donderdagavond 16 mei kunnen teams van bedrijven, vriendengroepen, verenigingen e.d. zich van hun sportiefste kant laten zien. Na afloop van de wedstrijden is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten en te evalueren.

De vereniging laat weten: “Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit leuke en gezellige toernooi. Bij voldoende deelname zal er gespeeld worden in een prestatie- en recreatie poule. Ieder team speelt op beide dagen. Je kunt je opgeven via mail bedrijfsvolleybalruutvoorn@ziggo.nl waarna je een aanmeldingsformulier zult ontvangen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500