Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Start verkoop 20 energie neutrale rijwoningen aan Tagweg

Geplaatst op: 15 april 2024

(Adv.) Wij zijn verheugd u mede te delen dat de verkoop start van 20 energieneutrale rijwoningen gelegen in de nieuwbouwwijk Tag West. We nodigen u graag uit op donderdag 25 april 2024 van 18.30 – 20.30 uur aan de Sisalstraat 1 te Genemuiden. Aanmelden is niet nodig!

Deze prachtige rij- en hoekwoningen combineren comfort en duurzaamheid met een open keuken, een sfeervolle woonruimte, en een tuin op het noord- of zuidwesten. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een naar wens in te richten badkamer. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming, een geavanceerde bodemwarmtepomp, en zonnepanelen. Dat de woningen energieneutraal zijn wil zeggen dat de woningen voorzien zijn van een energielabel A++++ en hiermee duurzamer dan de gestelde BENG-eisen.

Wist u dat er extra financieringsmogelijkheden zijn voor duurzame woningen met een energielabel A++++? De hypotheekadviseur vertelt u hier graag alles over!

Start verkoop evenement

Om het project feestelijk in te luiden, nodigen we u graag uit voor een start verkoop evenement op donderdag 25 april, van 18:30 tot 20:30 uur. U bent van harte welkom op het kantoor van Heutink Groep, Sisalstraat 1 te Genemuiden. Tijdens dit evenement staan de makelaars van Zest Makelaars, Bonthuis Vaartjes makelaars en het woonteam van Heutink voor u klaar om u uitgebreid te informeren over het project, al uw vragen te beantwoorden en de uitleg te geven over de inschrijfprocedure. De hypotheekadviseur van Heutink en Heij is deze avond aanwezig om te kijken wat uw financiële mogelijkheden zijn en al uw vragen omtrent het financieren van een nieuwbouwwoning te beantwoorden.

Aanmelden voor het start verkoop evenement is niet nodig, het is een vrije inloop.

Voor meer info zie: www.tagwest.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500