Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De elektrische step! Een heerlijk hip vervoermiddel!

Geplaatst op: 30 april 2024

(Adv.) Hoewel een step je misschien vooral doet denken aan je kindertijd, zien we hem steeds vaker ook bij volwassenen. Zeker in wat grotere steden wordt het straatbeeld voor een deel bepaald door elektrische voertuigen zoals de elektrische step. Waar komt de populariteit van dit grappige voertuig vandaan?

Duurzaam

Een groot voordeel van de elektrische step is dat hij ontzettend duurzaam is ten opzichte van andere voertuigen zoals een scooter, brommer of auto. De step draait immers op elektriciteit. Dat is ook nog eens een stuk minder elektriciteit dan een elektrische auto. Een prima alternatief als je even snel wat boodschappen wilt halen.

Snel

Bijkomend voordeel van de elektrische step is dat het in de stad ook nog eens sneller is dan een auto. Je mag met de elektrische step namelijk gewoon over het fietspad waardoor je wat gunstiger routers kunt nemen. De elektrische step is met een snelheid van 25 km per uur een sneller alternatief in de stad dan een auto.

Lekker klein

Een elektrische step is lekker klein. Je kunt hem makkelijk opvouwen en overal mee naartoe nemen. Dat maakt hem in sommige gevallen dus ook een stukje handiger dan een fiets. Veel mensen gebruiken een elektrische step dan ook om snel bij het station of bij de auto die verderop geparkeerd staat te komen. Wanneer je op bestemming bent kun je de step opvouwen en meenemen. Hartstikke handig, want dan hoef je hem niet zolang ergens in de buurt te parkeren en bovendien zou hij later op de dag ook nog eens van pas kunnen komen.

Leuk

Tot slot is het natuurlijk ontzettend leuk om op een elektrische step te rijden. Sommige mensen vinden het er misschien een beetje knullig uitzien om een volwassene op een step te zien rijden, maar als je dat van je afzet kun je op een hele leuke manier snel van A naar B komen. Een elektrische step is ook een ideaal ding om mee te nemen als je een dagje weggaat. Zo is het ontzettend leuk om een nieuwe stad per step te verkennen. Je gaat sneller dan te voet en kunt dus meer zien, maar kunt ook de toeristische route blijven nemen omdat je met de elektrische step bijna overal mag komen. isschien vind je een step voor kinderen, maar een elektrische step is een fantastische manier om duurzaam, snel en leuk van A naar B te komen.

Gepubliceerd door advertentie afdeling
Van Dijk Containers 500