Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Honderden lantaarnpalen in Hasselt worden vervangen

Geplaatst op: 30 april 2024

Door heel Hasselt laat de gemeente Zwartewaterland in de komende weken in totaal 477 lantaarnpalen vervangen. De gemeente doet dat op een duurzame manier. Hierdoor blijft de openbare verlichting in Hasselt veilig. En kunnen de lantaarnpalen de komende jaren weer mee.

Heijmans is deze week in opdracht van de gemeente gestart met de werkzaamheden aan de lantaarnpalen in Hasselt. Het onderhoud duurt een aantal weken. Daarbij worden de verouderde masten van de lantaarnpalen vervangen. Waar dat nog niet het geval is, worden de oude armaturen vervangen door energiezuinig LED-armatuur.

Het vervangen van een lantaarnpaal gebeurt in één dag. Op die manier kan in de avond het licht in de straat weer branden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500